Met unieke mensen maak je unieke events!

Team

Wíj́ maken het verschil. Onze medewerkers zijn unieke karakters die een passie hebben voor de zaak, en hier zijn verschillende redenen waarom dit zo cruciaal is:

  • Professionele uitstraling:  Door goede mensen in te zetten, zorgen we voor een professionele uitstraling van DON food & events. 
  • Klanttevredenheid: Onze mensen zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en het overtreffen van de verwachtingen van onze opdrachtgevers. 
  • Vaardigheden en expertise: Onze mensen zijn goed in wat ze doen!
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Onze mensen zijn gewend om te gaan met veranderingen en uitdagingen tijdens een event.
  • Passie en toewijding: Het hart hebben voor de zaak is een essentiële eigenschap van ons team. 

 

Bij Don Food & Events begrijpen we dat onze mensen unieke karakters zijn met hart voor de zaak, en we waarderen hun bijdrage enorm. Hun professionaliteit, klantgerichtheid, vaardigheden en passie maken het mogelijk om onvergetelijke evenementen te creëren die aansluiten bij de visie en verwachtingen van onze opdrachtgevers. 

Event management stage

Ben jij representatief, een snelle schakelaar, een echte aanpakker, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en volg jij HBO opleiding op het gebied van Event Management? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Wij bieden een uitdagende stageplaats op het gebied van Event Management, waarbij verantwoordelijkheid en creativiteit centraal staan.

Nieuwsgierig?

Volledige vacature