Kies de passende locatie voor jouw event!

Onze eventlocaties

Ontdek onze diverse locaties, elk met een eigen karakter en unieke sfeer. Of je nu een bruiloft, zakelijke bijeenkomst, of informeel evenement plant, bij ons vind je de juiste locatie. Verken de verscheidenheid van onze locaties en vind de ideale plek voor jouw evenement.

Broeck Oudewater

Voel je thuis bij Broeck aan de Broeckerstraat in Oudewater, het mooiste en oudste stadje in het Groene Hart. Het authentieke pand heeft een Grand Café met terras, serre, vergaderruimte en beschikt over 24 sfeervolle hotelkamers. Broeck ligt midden in het centrum van Oudewater én op loopafstand van de markt met bijzondere panden. Daarnaast is er genoeg te doen en te beleven in de buurt!

Het team van Broeck staat klaar om je kennis te laten maken met Oudewaterse gezelligheid en gastvrijheid!

Weids

Welkom bij Weids, waar je je niet alleen welkom voelt, maar ook direct thuis. Gelegen in de prachtige polders, biedt Weids de ideale plek voor vergaderingen, feestjes, verjaardagen, bruiloften en andere speciale gelegenheden. Bij Weids heerst een gezellige sfeer, en de prachtige natuur om ons heen zorgt voor een onvergetelijke ambiance.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en onze gastvrijheid te ervaren.

Het Zendstation

Stap binnen in Het Zendstation, waar geschiedenis en elegantie hand in hand gaan. Onze veelzijdige locatie is ideaal voor walking diners, congressen, vergaderingen en meer. Of je nu een zakelijk evenement plant of een bijzondere viering organiseert, Het Zendstation biedt een unieke en aanpasbare setting. We zorgen ervoor dat alles op maat wordt gemaakt om aan jouw wensen te voldoen.

Het Zendstation, waar stijl en geschiedenis samenkomen voor jouw speciale gelegenheid.

Proefkeuken

Ontdek onze landelijke locatie die geschikt is voor intieme feestavonden. Centraal gelegen, bieden we ruimte voor maximaal 50 personen, ideaal voor private diners en feesten.